General Mobile GM 6 Vanaf Juli In Nederland Te Koop

general-mobile-gm-6De onlangs aangekondigde General Mobile GM 6 komt ook naar Nederland. De vierde Android One-smartphone van de Turkse fabrikant komt omstreeks juli in Nederland in de winkels te liggen.

Dit heeft de Nederlandse distributeur Dividino Group bevestigd. De adviesprijs van de smartphone is nog niet bekend, maar we kunnen de General Mobile GM 6 vanaf juli kopen. De voorganger van de GM 6 is onder andere te koop bij MediaMarkt voor €189,99.

Android One-toestellen draaien op een Android-versie zonder poespas. Hierdoor zijn Android One-toestellen extra snel en stabiel en krijgen ze rechtstreeks door Google de nieuwste updates.

De General Mobile GM 6 beschikt over een 5-inch scherm met een 720p-resolutie, een MediaTek MT6737T quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera met LED-flitser aan de voorkant en 4G-ondersteuning. Naar verwachting krijgt de GM6 een adviesprijs mee van rond de €200.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.