“Samsung Galaxy S8 Kan Video’s Met 1000fps Schieten”

galaxy-s8-slow-motion-cameraSony introduceerde vorige maand de Xperia XZ Premium, een smartphone die videos met 960 beelden per seconden kan opnemen. Volgens de laatste berichten denkt Samsung dit echter beter te kunnen en zal de Galaxy S8 worden uitgerust met een camera die 1000 beelden per seconden kan opnemen.

Sony maakt gebruik van de nieuwste sensor om deze 960fps te kunnen verwezenlijken, maar volgens Phone Arena zal Samsung een andere sensor gaan gebruiken in de Galaxy S8. Waarschijnlijk zijn de gebruikte technieken wel te vergelijken. Zo worden de gemaakte beelden eerst tijdelijk opgeslagen in een gereserveerd stuk geheugen. Hier worden de beelden verwerkt, omdat de grote hoeveelheid beelden te groot is om direct door de smartphone te laten verwerken.

Galaxy S8 (+)
De Galaxy S8 beschikt verder over een 8 megapixel selfie-camera en een 3,7 megapixel irisscanner die mogelijk zal worden gebruikt als gezichtsherkenning. Intern vinden we nog een Exynos 8895-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een vingerafdrukscanner. De smartphone is waterdicht en heeft een 5,8-inch of 6,2-inch Edge-display. Op 29 maart zal Samsung de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ officieel onthullen.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.