“Introductie Opvouwbare Smartphone Van Samsung Uitgesteld”

SAMSUNG CSCVolgens de laatste geruchten heeft Samsung moeite met het maken van de opvouwbare smartphone, waar de Zuid-Koreaanse fabrikant de laatst jaren aan heeft gewerkt. Hierdoor zal de introductie mogelijk worden uitgesteld.

Er gaan al een geruime tijd geruchten rond over een opvouwbare Samsung-smartphone die dit jaar zou worden aangekondigd. Volgens de laatste berichten werkt Samsung echter nog aan het oplossing van bepaalde problemen. Zo moet het scherm en de rest van de behuizing bij elkaar worden gehouden als gebruikers de telefoon vouwen en mag het toestel in gevouwen vorm niet dikker dan 10mm zijn. Dit blijkt nogal een uitdaging te zijn.

Ook zou Samsung graag een drukgevoelig scherm gebruiken en het toestel uitrusten met een vingerafdrukscanner. Dit maakt de productie van het toestel nog ingewikkelder. Hierdoor is het volgens een Zuid-Koreaanse bron onwaarschijnlijk dat Samsung de opvouwbare smartphone al dit jaar op de markt zal brengen.

Samsung X opvouwbare smartphone

Toch wel introductie tijdens IFA?
Ondanks het bovenstaande bericht zijn er deze week ook berichten opgedoken die aangeven dat Samsung de zogeheten “Samsung X” in september tijdens de IFA-beurs zal presenteren. Door deze tegenstrijdige berichten kunnen wij nog niks met zekerheid zeggen. Mogelijk krijgen we het toestel al wel tijdens de IFA-beurs te zien, maar zal de opvouwbare smartphone pas volgend jaar in de winkels komen te liggen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.