HTC Start Uitrol Android 7.0 (Nougat) Voor HTC One A9 In Nederland

HTC One A9HTC is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de HTC One A9 toestellen in Nederland. De nieuwe update brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder verbeterde notificaties en de split-screen functie.

HTC is in januari al begonnen met de uitrol van Android 7.0 voor de One A9-toestellen in de Verenigde Staten, maar hier in Nederland hebben we een stuk langer moeten wachten. Gelukkig melden verschillende Nederlandse gebruikers nu dat ze de update hebben kunnen downloaden. Ook Graham Wheeler, Product en Service Directeur van HTC geeft aan dat de uitrol is gestart.

Android 7.0 (Nougat) brengt onder andere overzichtelijkere en uitgebreidere notificaties met zich mee, waarbij het mogelijk is om rechtstreeks vanuit een notificatie te reageren op een bericht. Ook de split-screen functie is toegevoegd, waarmee meerdere apps naast elkaar kunnen worden gedraaid. Android 7.0 moet ook zorgen voor een langere accuduur.

Om te controleren of de update al beschikbaar is voor jouw toestel ga je naar ‘Instellingen’ -> ‘Over de Telefoon’ -> ‘Systeemupdates’.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.