Google Start Uitrol Android 7.1.2 Voor Pixel C

Google-Pixel-CGoogle is gestart met de uitrol van de nieuwste Android-versie voor de Pixel C. Voorheen was Android 7.1.2 alleen beschikbaar als bèta. De update voor de Pixel C beschikt ook over de beveiligingsupdate van april.

Android 7.1.2 is voorzien van verschillende nieuwe functies, zoals sleepgebaren op de vingerafdrukscanner of de mogelijkheid om direct een antwoord te verzenden vanaf het toetsenbord. De Pixel C is het eerste apparaat dat een update naar de stabiele versie van Android 7.1.2 ontvangt.

Op de Pixel C heeft Google ook nog enkele andere wijzigingen doorgevoerd. Zo is de Google Now Launcher vervangen door de Pixel Launcher. Hierdoor swipe je voortaan van onderen naar boven om de app-drawer te openen. Ook staat er in de rechterbovenhoek een nieuwe weer-widget en hebben de navigatie-knoppen onderaan het scherm nu dezelfde stijl als op de Pixel en Pixel XL.

Als laatste heeft Google het multitasking menu aangepast. Hierdoor krijg je bij het indrukken van de multitasking-knop nu een overzicht van 8 apps te zien, inplaats van een rij apps waar je doorheen kunt scrollen.

Om de update te downloaden ga je naar ‘Instellingen’ -> ‘Over dit Apparaat’. De update is 340MB groot.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.