Alle (Echte) Features Van De Samsung S8

Samsung-Galaxy-S8

Nieuwe features op Samsung toestellen

Naast alle Samsung toestellen te kennen is er weer plaats gemaakt voor een nieuw toestel: de Samsung Galaxy S8 is uit en de roddels waren over het algemeen goed in de buurt. Maar daarnaast zijn er ook een aantal roddels die toch niet helemaal zijn uitgekomen. Lees hier alle ins en outs van de geruchten.

Geruchten die niet waar waren

Nu eerst even een paar roddels die niet waar zijn.

Wél of geen koptelefoonaansluiting?!

De meeste geruchten deden het vermoeden dat er géén koptelefoonaansluiting zou zijn. Echter is niks minder waar. Er is nog wel een oldschool koptelefoonaansluiting en elke Samsung gebruiker kan weer rustig ademhalen. De grootte van het toestel Er wilde zich ook geruchten voordoen dat de Samsung Galaxy S8 even groot zou worden als de iPhone 7. Maar niks is minder waar. De Galaxy S8 is een stuk groter dan de iPhone 7! Zo is de Galaxy S8 maar liefst 5,8 inch (vergeleken met 4,7 van de iPhone 7) en is de Galaxy S8 Plus 6,2 inch (vergeleken met 5,5 van de iPhone 7 Plus). Wow!

Geruchten die waar waren, maar toch anders uit zijn gepakt dan je dacht

Soms heb je van die roddels waar je veel van verwacht maar dan uiteindelijk toch niet zo uitpakte als je hoopte. Of juist andersom?

Bixby, die toch net iets meer kan dan je dacht

Iedereen wist dat er een nieuwe assistent kwam op het toestel, maar de meesten verwachtte dat het een soortgelijke Siri werd. Dat is dus niet waar. Bixby kan namelijk meer dan je denkt. Zie je iemand lopen met schoenen die jij ook echt graag wilt? Schakel Bixby in, vind en koop de schoenen direct online.

De gezichtsontgrendeling

Één van de vetste features was misschien nog wel het ontgrendelen van de telefoon met je gezicht. Maar in de praktijk laat dit gerucht je een beetje in de steek. Dat komt omdat het gemakkelijk te omzeilen is.

Geruchten die 100% waar waren

Gelukkig zijn er ook nog heel veel geruchten die wél klopte. Het toestel heeft namelijk veel (nieuwe) features gekregen en ze zijn stuk voor stuk heel erg bijzonder:

Geen bezels en geen homeknop

Doordat het toestel geen homeknop meer heeft, en ook bijna geen bezels (randen), heeft het toestel ineens veel meer ruimte en veel meer scherm. Ben je een filmpje aan het kijken? Dan heeft dat nog nooit zo’n beleving gegeven als op de Samsung S8.

Waterdichtheid ten top

Hoe vaak je hem ook in de WC laat vallen, in welke regenbui je ook terecht komt, hoe diep je ook in het water wordt gegooid: jouw Samsung S8 overleeft het. De waterdichtheid is zelfs zo verbeterd dat je Netflix kan kijken in je douche en er niks aan overhoudt. Snel douchen dus!

Samsung Galaxy S8 render

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.