Huawei Start Uitrol Android 7.0 (Nougat) Voor Huawei P9 Lite

Huawei P9 LiteDe Chinese fabrikant Huawei is gestart met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de Huawei P9 Lite. De update is onder andere beschikbaar in Nederland en België.

De Nougat-update die Huawei nu uitrolt naar de P9 Lite beschikt ook over EMUI 5.0. EMUI 5.0 is de nieuwe versie van de grafische schil van de fabrikant. Huawei heeft de schil flink aangepast nadat vooral westerse gebruikers niet tevreden waren met de voorgaande versies van de EMUI-schil.

De update die gefaseerd zal worden uitgerold past onder andere de notificaties flink aan. Ook brengt de update een databesparingsmodus met zich mee, die ervoor zorgt dat processen op de achtergrond geen data meer gebruiken. Android 7.0 zorgt verder voor minder stroomverbruik en een sneller systeem.

Huawei P9 Lite
De Huawei P9 Lite beschikt over een 5,2-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Kirin 650-processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000mAh accu, een vingerafdrukscanner, een USB-C poort, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 299 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.