Meer Pre-orders Geplaatst Voor Galaxy S8 Dan Voor Galaxy S7

Samsung-Galaxy-S8-promoEen pre-order plaatsen voor de Galaxy S8 is mogelijk tot 19 april. Vanaf 20 april zal Samsung de nieuwe smartphone leveren aan de mensen die een pre-order hebben geplaatst. De mobile chief van Samsung, Koh Dong-jin, heeft nu laten weten dat er dit jaar meer pre-orders zijn geplaatst voor de Galaxy S8 dan vorig jaar voor de Galaxy S7.

Voor Samsung is het belangrijk dat de Galaxy S8 en Galaxy S8+ goed verkopen. Op die manier kan Samsung de misgelopen inkomsten vanwege het debacle met de Galaxy Note 7 goedmaken en mogelijk zijn naam zuiveren. Gelukkig lijkt dit ook te gebeuren, want Koh Dong-jin heeft aangegeven dat er tijdens de pre-order periode meer bestellingen zijn geplaatst dan tijdens de pre-order periode voor de Galaxy S7.

De Galaxy S8 beschikt over een Exynos 8895-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera met autofocus aan de voorkant, een waterdichte behuizing (IP68), een USB C-aansluiting en een irisscanner. De Galaxy S8 heeft een 5,8-inch Super AMOLED Edge-display met een Quad HD-resolutie en een 3000mAh accu. De Galaxy S8+ beschikt over een 6,2-inch Edge-display en een 3500mAh accu.

De Galaxy S8 kost €799,- en de Galaxy S8+ kost €899,-. Vanaf 28 april liggen beide toestellen officieel in Nederland en België in de winkels.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.