Foto’s Motorola Moto Z2 Force, Moto E4 en Moto C-serie Gelekt

Moto-Z2-ForceMotorola werkt aan verschillende nieuwe toestellen, waarvan nu enkele foto’s zijn gelekt. Het gaat om de Moto Z2 Force, Moto E4 en Moto C-serie.

De boven- en onderstaande foto’s zijn gelekt door @OnLeaks en @Slashleaks, twee doorgaans goedgeïnformeerde bronnen. Op de foto’s zien we zowel de voorkant als de achterkant van de smartphones. De Moto Z2 Force (afbeelding hierboven) lijkt veel op zijn voorganger, maar we zien wel een dubbele camera aan de achterzijde. Ook ziet de vingerafdrukscanner er anders uit en is er een aansluiting voor Moto Mods aanwezig.

Motorola zal ook de Moto E4 en de nieuwe Moto C-serie lanceren. De Moto C-serie krijgt bij de introductie twee toestellen, de Moto C en de Moto C Plus. De Moto C-toestellen zijn volgens de geruchten goedkoper dan de Moto E4. Veel details over de specificaties zijn echter niet bekend, maar naar verwachting krijgt de Moto C een 5-inch display en geen vingerafdrukscanner.

Van de Moto E4 wordt ook een grotere variant verwacht, maar hier is geen foto van verschenen. De Moto E4 beschikt volgens de geruchten over een 5-inch display met een resolutie van 854 x 480 pixels, een MediaTek MT6737m chipset, 4GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 2 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 7.0.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.