“Dit Zijn De Nokia 8 en Nokia 9”

NokiaOp het internet zijn twee schetsen verschenen van de Nokia 8 en de Nokia 9. Het zou gaan om een concept, dus het kan zijn dat het ontwerp nog zal worden aangepast. Toch zien de schetsen er veelbelovend uit.

Na de introductie van de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6 is HMD Global van plan om dit jaar nog meer toestellen op de markt te brengen. HMD Global heeft niet bekendgemaakt om welke toestellen het gaat, maar volgens de geruchten werkt de fabrikant aan de Nokia 8 en Nokia 9.

Op de onderstaande schetsen zijn de voorkant en achterkant van beide toestellen te zien. We zien dat zowel de Nokia 8 als de Nokia 9 zijn uitgerust met een dubbele camera aan de achterkant. De Nokia 8 heeft een groot scherm met dunne bezels en een vermoedelijke beeldverhouding van 16:9. De Nokia 8 heeft een homeknop onder het scherm, maar de Nokia 9 heeft dit niet meer.

Nokia 9
Volgens de geruchten beschikt de Nokia 9 over een scherm met dunne bezels en een beeldverhouding van 18:9. Intern vinden we een Snapdragon 835-processor, een 22 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 12 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een waterdichte behuizing (IP68) en een 3800 mAh accu. Ook beschikt de smartphone over OZO Audio-technologie. Dit moet zorgen voor beter geluid en geeft de mogelijk om in 360 graden 3D-geluid op te nemen.

HMD Global heeft nog niet aangekondigd wanneer de toestellen op de markt zullen verschijnen. Naar verwachting komt de Nokia 9 eind juli of begin augustus voor een adviesprijs van 749 euro.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz zegt:

    Als Nokia waarmaakt wat ze beloven (stock Android en snelle updates) dan weet ik nu al wat mijn volgende toestel gaat worden. Dan ben ik klaar met Samsung en alle dubbele en voor-geïnstalleerde apps die ze je door de strot blijven duwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *