Dit Is De Nieuwe video-teaser Van De HTC U 11

HTC-U-11Op 16 mei zal HTC eindelijk de HTC 11 (of HTC U 11) presenteren. Tot die tijd doet de Taiwanese fabrikant zijn best om de aandacht van consumenten te trekken met behulp van video-teasers.

In de nieuwste teaser zien we de belangrijkste kenmerk van HTC’s aankomende vlaggenschip, de aanraakgevoelige zijkanten. Zo is het mogelijk om de smartphone te bedienen via swipe bewegingen aan de zijkanten of door in de smartphone te knijpen. De onderstaande teaser video benadrukt dit nogmaals.

Over de specificaties van de HTC U 11 is nog niet veel bekend, maar naar verwachting krijgt de smartphone onder andere een 5,5-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 835-chipset, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 16 megapixel camera aan de voorkant. De HTC U 11 draait op Android 7.1 met Sense 9. De metalen behuizing is waterdicht (IP-57 certificering) en de smartphone komt op de markt in vijf kleuren, namelijk wit, zwart, zilver, blauw en rood.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.