“Technologie Voor Vingerafdrukscanner In Beeldscherm Nog Niet Op Tijd Klaar Voor Galaxy S9”

vingerafdrukscannerVolgens de laatste geruchten moet Samsung de integratie van een vingerafdruksensor in een beeldscherm opnieuw uitstellen. Hierdoor zal de Galaxy S9 net als de Galaxy S8 worden uitgerust met een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Samsung werkt al meerdere jaren aan een techniek waarmee een vingerafdrukscanner in het scherm van een smartphone kan worden verwerkt. Deze techniek is echter nog niet klaar voor de massaproductie, waardoor de Galaxy S9, die begin 2018 zal worden aangekondigd, nog niet kan worden uitgerust met een dergelijke vingerafdrukscanner.

Aanvankelijk zou Samsung de technologie al in de Galaxy S8 willen verwerken, maar door problemen met helderheidsverschillen in het beeldscherm op de plek waar de vingerafdruksensor zit moest Samsung deze plannen uitstellen.

Geruchten spraken kort na de introductie van de Galaxy S8 over een vingerafdrukscanner in het scherm van de Galaxy Note 8, maar ook dit bleek niet het geval. Samsung had zijn hoop vervolgens gericht op het integreren van deze technologie in de Galaxy S9, maar er zijn nog steeds teveel technische uitdagingen waardoor de vingerafdrukscanner hoogstwaarschijnlijk opnieuw aan de achterkant zal worden geplaatst.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Dit was maanden geleden al bekend maar het moet blijkbaar wekelijks worden gemeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.