OnePlus Teaset Nieuwe Smartphone

OnePlus 5 teaserPete Lau, de CEO van OnePlus heeft via de Chinese website Weibo laten weten dat de fabrikant werkt aan een nieuwe smartphone. Uiteraard was dit te verwachten, maar het is leuk om te zien dat OnePlus nu zelf informatie naar buiten brengt. Waarschijnlijk zal OnePlus de komende tijd langzaam verschillende details over de smartphone naar buiten brengen.

Pete Lau heeft op de website Weibo een teaser geplaatst voor de vermoedelijke OnePlus 5. Bij de teaser schrijft Lau het volgende: “Doorgaan. Verslaafd aan werken zonder pauze, alleen om een grote verrassing te hebben.” Volgens de verwachtingen komt OnePlus binnenkort met de OnePlus 5. Op de bovenstaande teaser zien we 5 medewerkers. Mogelijk is dit een hint.

OnePlus heeft zelf geen specificaties vrijgegeven, maar de geruchten spreken over een 5,5-inch scherm met dunne bezels en een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 835-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een USB C-aansluiting en een 4.000 mAh accu. OnePlus zal de smartphone hoogstwaarschijnlijk deze zomer lanceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.