Afbeelding Toont Alle Moto-smartphones Van 2017

2017 Motorola Moto smartphonesDe bekende lekker Evan Blass heeft op zijn twitteraccount @evleaks een afbeelding geplaatst waarop de hele line-up van smartphones onder de merknaam van Motorola te zien is. We zien naast een aantal toestellen die we al eerder zijn tegengekomen in het geruchtencircuit ook de gS en gS+. Informatie over deze toestellen is nog niet eerder opgedoken.

De foto lijkt te zijn gemaakt tijdens een interne presentatie over aankomende smartphones van het bedrijf. We zien op de foto de opvolgers van de Z Play en Z Force. Hieruit kunnen we opmaken dat de Moto Z mogelijk geen opvolger krijgt. Ook zien we een nieuwe smartphone in de Moto X-lijn. Mogelijk gaat het hier om de Moto X4 die beschikt over een 5,2-inch Full HD-scherm en de SmartCam-functie.

Daaronder zien we de gS en gS+. Dit is vermoedelijk een uitbreiding op de Moto G5 en G5 Plus. Als laatste toont de presentatie de budget Moto E-toestellen en de goedkoopste Moto C-lijn. Deze afbeelding geeft een duidelijk beeld van wat we de komende maanden nog mogen verwachten van Motorola.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.