“Verkoopdatum Samsung Galaxy S9 Uitgelekt”

Samsung Galaxy S9 rendersVia een bekende tech-lekker is informatie naar buiten gebracht over de introductiedatum en de verkoopdatum van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Samsung zal beide toestellen op 26 februari presenteren in Barcelona.

Verschillende bronnen hebben deze maand al aangegeven dat Samsung eind februari de nieuwe vlaggenschip-smartphones zal introduceren. Nu heeft ook Evan Blass via Twitter laten weten dat Samsung de Galaxy S9(+) op 26 februari zal presenteren. Even Blass is doorgaans een betrouwbare bron.

Naast een introductiedatum weet Evan Blass ook een pre-order datum en een verkoopdatum te melden. Pre-orders kunnen volgens hem worden geplaatst vanaf 1 maart. Vanaf 16 maart ligt de Galaxy S9(+) in de winkel. Mensen die een pre-order plaatsen ontvangen de smartphone vaak iets eerder dan de officiële verkoopdatum.

Samsung Galaxy S9(+)
Volgens de geruchten krijgt de Galaxy S9 een vergelijkbaar design als zijn voorganger. Wel is de vingerafdrukscanner verplaatst naar een iets handigere positie. Intern vinden we een Exynos 9810-processor (Snapdragon 845-processor buiten Europa), 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera met een diafragma van F1.5/F2.4 aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera en stereo-speakers van AKG.

De Galaxy S9 heeft een 5,8-inch AMOLED-scherm met een Quad HD+ resolutie. De Galaxy S9+ heeft een iets groter scherm, meer werkgeheugen en meer opslagruimte.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.