“OnePlus 5T Kost Hetzelfde Als De OnePlus 5”

OnePlus-5T-bovenkant-renderOnePlus zal op 16 november de OnePlus 5T presenteren. Elke nieuwe smartphone van OnePlus is tot nu toe steeds iets duurder dan zijn voorganger, maar volgens de laatste geruchten krijgt de OnePlus 5T dezelfde adviesprijs mee als de OnePlus 5.

Later deze maand krijgen we de OnePlus 5T te zien, die vanaf 21 november verkrijgbaar is via de webwinkel van de Chinese fabrikant. De OnePlus 5T krijgt volgens de geruchten onder andere een 6-inch scherm met een 18:9-beeldverhouding en zeer dunne schermranden. Ook heeft het toestel een 3.5mm koptelefoonaansluiting en vermoedelijk een dual-camera.

Het Britse TechRadar zou nu betrouwbare documenten hebben ingezien waarin staat dat de OnePlus 5T dezelfde verkoopprijs gaat krijgen als de OnePlus 5. Dit zou betekenen dat het 64GB model 499 euro gaat kosten en het 128GB model 559 euro. Er zijn geen aanwijzingen gevonden dat OnePlus ook een 256GB-variant zal introduceren.

We hoeven nog maar 1 week te wachten voordat OnePlus de smartphone officieel zal introduceren tijdens een presentatie op 16 november in Brooklyn, New York. De presentatie is live te volgen om 17:00 Nederlandse tijd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.