Samsung Lanceert Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition

Galaxy-S8-Pirates-of-The-Caribbean-EditionSamsung heeft een speciale editie van de Galaxy S8 uitgebracht ter ere van de release van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De Pirates of the Caribbean editie is het zelfde als de standaard Galaxy S8, maar komt met een aantal extraatjes.

Om de lancering van het vijfde deel van de Pirates of the Caribbean te vieren heeft Samsung in China een speciale editie van de Galaxy S8 gelanceerd. Heel erg indrukwekkend is deze editie echter niet, want in de verpakking vinden we een standaard uitvoering van de Galaxy S8 met 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een Pirates of the Caribbean thema. Wel lijkt de verpakking op een grote schatkist, met daarop het Pirates of the Caribbean logo. Ook zit er in de verpakking een beschermhoes met het Pirates of the Caribbean logo en een ring die je op de achterkant van je telefoon kunst bevestigen.

verpakking-Samsung-Galaxy-S8-Pirates-of-The-Caribbean-Edition

De Pirates of the Caribbean Edition van de Galaxy S8 is onder andere verkrijgbaar via de Chinese webwinkel JD.com voor 800 euro. De kans is echter klein dat deze uitvoering van de Galaxy S8 in Europa op de markt zal verschijnen.

Meer informatie over de Galaxy S8.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.