Samsung Heeft Nog Meerdere Weken Nodig Voor Engelstalige Bixby

Samsung BixbyEén van de functies die de Galaxy S8 aantrekkelijk moet maken is Samsung’s nieuwe digitale assistent Bixby. Vlak na de introductie van de Galaxy S8 bleek echter al snel dat Samsung nog niet klaar was met de ontwikkelingen van de digitale assistent. Ondertussen heeft Samsung de Zuid-Koreaanse uitvoering van Bixby al wel uitgerold, maar volgens de laatste berichten moeten Engelstalige gebruikers nog even geduld hebben.

In april bleek dat de Engelstalige uitvoering van Bixby nog niet klaar was voor de lancering. Toen was er sprake van een uitrol in de maand mei, maar ook dit is niet gelukt. Nu schrijft de Wall Street Journal dat Samsung nog enkele weken nodig heeft om de problemen in de grammatica en zinsstructuur van de Engelse taal te verbeteren.

Bixby moet onder andere gaan concurreren met de digitale assistenten van Apple, Amazon en Microsoft. Naast smartphones zullen in de toekomst ook andere slimme apparaten worden voorzien van Bixby-functionaliteiten. Uiteindelijk moeten alle Samsung-apparaten beschikken over Bixby, zodat gebruikers meer verbonden zijn aan de Samsung-platformen. Het is dan ook begrijpelijk dat Samsung Bixby niet overhaast wil lanceren.

Een woordvoerder van Samsung heeft laten weten dat het bedrijf nog bezig is met het uitvoeren van proeven. “Bixby Voice kan in de extra tijd veel beter leren natuurlijk taalgebruik te begrijpen en op dit moment nemen we in afwachting van de lancering meer mensen op in ons Amerikaanse testpubliek.

Volgens de Wall Street Journal zal de Engelstalige Bixby niet voor het eind van deze maand worden gelanceerd.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. hansz schreef:

    Tegen de tijd dat de S9 klaar is zal het wel werken, ik heb ‘em uitgezet. Waarom voel je je toch altijd weer in de maling genomen door Samsung, na aanschaf van een nieuw toestel? Simpel omdat ze vrijwel altijd dingen beloven die achteraf niet of nauwelijks werken, of niet worden uitgevoerd. Opvallend is wel dat met name juist veel Aziatische fabrikanten hun consumenten gewoon voor liegen en dat blijkbaar heel normaal vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.