Uitnodigingen Voor OnePlus 5 Onthullen Details

OnePlus 5 persuitnodigingOnePlus heeft persuitnodigingen verstuurd naar verschillende media, voor een evenement die morgen zal plaatsvinden. Tijdens dit evenement zal de Chinese fabrikant de OnePlus 5 introduceren. De persuitnodigingen zijn echter opvallend uitgebreid en verraden verschillende details.

OnePlus is erg goed in het promoten van zijn nieuwe smartphones. Zo plaatst de Chinese fabrikant regelmatig nieuwe teasers op Twitter of Weibo en maakt OnePlus voor de officiële introductie al enkele specificaties bekend. Op deze manier blijft de media praten over de smartphones van dit bedrijf.

Ook aan de persuitnodigingen heeft het bedrijf veel aandacht besteed. De uitnodiging is namelijk niet een simpele email of brief, maar een perskit met verschillende items. Op de onderstaande foto’s zien we dat de perskit bestaat uit verschillende kaartjes met de tagline “Focus On What Matters”. Eén van deze kaartjes is de officiële uitnodiging voor het evenement in Beijing. Dit evenement is overigens ook live te volgen.

oneplus-5-invite

Wat de perskit zo bijzonder maakt is de bijbehorende case met een Kevlar-textuur. Uiteraard is dit een beschermhoes voor de OnePlus 5. Wat opvalt is de positie voor de dubbele camera en dat de case precies op de Oppo R11 past. Er gaan al langer geruchten dat de OnePlus 5 is gebaseerd op de Oppo R11 en deze case lijkt dit gerucht te bevestigen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.