Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus Officieel Gepresenteerd

Motorola heeft deze week de Moto G5S en de Moto G5S Plus officieel gepresenteerd. De toestellen zijn verbeterde varianten van de Moto G5 en Moto G5 Plus, en zullen later dit jaar in de Benelux in de winkels verschijnen.

Beide toestellen hebben een metalen behuizing. De Moto G5S beschikt over een 5,2-inch Full HD-scherm en de Moro G5S Plus over een 5,5-inch Full HD-scherm. De Moto G5S beschikt verder over een 1,4GHz Snapdragon 430-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3.000 mAh accu en dualSIM-ondersteuning. De Moto G5S Plus beschikt grotendeels over dezelfde specificaties, maar heeft een krachtigere Snapdragon 625-processor, een 13 megapixel dual-camera met dual-LED-flitser aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

De Moto G5S en Moto G5S Plus draaien op een nagenoeg stock-versie van Android 7.1 (Nougat) en zullen later dit jaar in de Benelux worden uitgebracht. Motorola heeft nog geen adviesprijzen bekend gemaakt.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.