OnePlus 5 Volledig Te Zien In Reclamespot

OnePlus 5 afbeeldingOnePlus zal de OnePlus 5 morgen officieel introduceren, maar of we voor veel verrassingen komen te staan is nog maar de vraag. Zo heeft OnePlus zelf al verschillende specificaties aangekondigd en is de smartphone dit weekend opgedoken in een reclamespot die is uitgezonden in India.

De Chinese fabrikant heeft iets opmerkelijks gedaan, waardoor we nu al vrijwel alles weten over het uiterlijk van de OnePlus 5. OnePlus heeft namelijk voor de officiële introductie van de OnePlus 5 al een tv-spot uitgezonden waarin de smartphone in volle glorie te zien is.

OnePlus 5 reclamespot

Op de bovenstaande gif-afbeelding zien we de laatste seconden van de reclamespot. In deze shot zien we zowel de voorkant als de achterkant, met onder andere de dubbele camera, de vingerafdrukscanner en het logo van de fabrikant. Volgens eerdere geruchten is de behuizing slechts 7mm dik.

Intern vinden we waarschijnlijk een Snapdragon 835 processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, een 12 megapixel of 16 megapixel dual-camera, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte en een 3000mAh accu. Het scherm is vermoedelijk 5,5-inch groot en heeft een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels.

Morgen “20 juni” krijgen we eindelijk de specificaties en adviesprijzen officieel te horen. De presentatie van de OnePlus 5 is live te volgen via een online stream.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.