MAZE Alpha: 6-inch Phablet Met Krachtige Specs En Lage Adviesprijs

MAZE-AlphaDe nieuwe Chinese fabrikant MAZE heeft een 6-inch phablet aangekondigd die voor minder dan 200 dollar over de toonbank moet gaan. De zogeheten MAZE Alpha heeft krachtige specificaties en opmerkelijke randen rondom het scherm.

MAZE is een onbekend merk dat uit het niets aantrekkelijk geprijsde toestellen heeft geïntroduceerd. Zo kost de MAZE Blade slechts 106 euro en de MAZE Alpha tijdelijk slechts 160 euro. Dit terwijl de toestellen wel beschikken over nette specificaties die kunnen concurreren met de duurdere toestellen.

De MAZE Alpha heeft een opmerkelijk design, waarbij er aan de boven en zijkanten van het scherm bijna geen bezels zitten. Aan de onderkant zit echter wel een flinke bezel, omdat hier onder andere de vingerafdrukscanner en de 5 megapixel selfie-camera zitten.

Maze-Alpha

Intern vinden we minimaal 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Het 6-inch scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en is voorzien van Gorilla Glass 4. De phablet is verder uitgerust met een 2,5GHz MediaTek Helio P25 octa-core processor, een dubbele camera aan de achterzijde (13MP en 5MP), een 4000mAh accu en Android 7.0 (Nougat).

Tijdens de Flash Sale is de MAZE Alpha nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €160.19.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.