“Foto Samsung Galaxy Note 8 Opgedoken”

Samsung Galaxy Note 8 bovenkantOp het internet is een foto opgedoken van Samsung’s aankomende vlaggenschip phablet, de Galaxy Note 8. Op deze afbeelding zien we de afgeronde randen van het scherm en de grote screen-to-body ratio.

De bovenstaande foto is geplaatst op het forum Priceraja.com. Hierop zien we de bovenkant van de phablet, die volgens de bron een nog grotere screen-to-body ratio krijgt dan de Galaxy S8. De rand aan de bovenkant van het scherm zou slechts 6,7 mm dik zijn. De persoon die de foto heeft gelekt schrijft dat de Galaxy Note 8 beschikt over een 6,4-inch scherm, een Snapdragon 835-processor en een 12 megapixel dual-camera. Ook zou de Galaxy Note 8 een adviesprijs meekrijgen die te vergelijken is met de adviesprijs van de Galaxy S8+.

Volgens eerdere geruchten beschikt de Galaxy Note 8 over een vingerafdrukscanner aan de achterkant, 6GB werkgeheugen en een S Pen die kan vibreren. Er zou echter ook een uitvoering met maar liefst 8GB werkgeheugen zijn opgedoken, maar vermoedelijk verschijnt deze uitvoering alleen in China op de markt.

Geruchten over de specificaties van de Galaxy Note 8 spreken elkaar soms tegen, waardoor we nooit met zekerheid kunnen zeggen wat wel en wat niet klopt. Neem daarom de geruchten over de Galaxy Note 8 voorlopig met een flinke korrel zout.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.