LG Introduceert LG G6+

LG G6+De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft een verbeterde versie van de LG G6 aangekondigd. De nieuwe uitvoering heet LG G6+ en beschikt over meer opslagruimte en quad-dac. LG heeft ook een software-update voor de reguliere LG G6 aangekondigd.

De LG G6+ beschikt over 32bit-quad-dac, wat moet zorgen voor betere geluidskwaliteit. Momenteel beschikt alleen de Zuid-Koreaanse versie van de LG G6 over 32bit-quad-dac. De overige specificaties blijven gelijk, maar inplaats van 32GB opslagruimte beschikt de LG G6+ over 128GB opslagruimte.

LG heeft ook aangekondigd dat de fabrikant een software-update uit zal rollen, waardoor het mogelijk moet worden om de LG G6 binnen een seconden te ontgrendelen via gezichtsherkenning. De update zorgt ook voor optimalisatie van het energieverbruik en geeft een waarschuwing als er een vinger in beeld is tijdens het maken van een foto.

De LG G6+ komt op de markt in de kleuren blauw, zwart en goud, maar het is nog niet bekend voor welke adviesprijs en in welke landen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *