“Vingerafdrukscanner In Galaxy Note 8 Scherm Zorgt Voor Ongelijke Helderheid”

Samsung-Galaxy-Note-8Onlangs schreven wij dat Samsung zou hebben besloten om de vingerafdrukscanner van de Galaxy Note 8 op de achterkant te plaatsen, inplaats van te verwerken in het beeldscherm. Volgens Phone Arena heeft Samsung dit besluit genomen, omdat de vingerafdrukscanner in het scherm zou zorgen voor “ongelijke helderheid”.

Toen de eerste geruchten over de Galaxy Note 8 opdoken, werd er gesproken over een vingerafdrukscanner onder het scherm. Helaas zou Samsung volgens nieuwere berichten hebben besloten om de vingerafdrukscanner op de achterkant te plaatsen, omdat de technologie voor de vingerafdrukscanner onder het scherm nog niet naar behoren zou werken. Zo zouden er onder andere problemen zijn met de beveiliging.

Zowel Samsung als Apple lijken te werken aan een vingerafdrukscanner voor onder het scherm. Samsung zou van plan zijn om een dergelijke scanner te verwerken in de Galaxy Note 8, maar de Zuid-Koreaanse fabrikant loopt tegen problemen aan. Zo zou de scanner effect hebben op de helderheid van het scherm en daarom heeft Samsung besloten om de scanner net als bij de Galaxy S8 te plaatsen aan de achterzijde.

Samsung zal de Galaxy Note 8 in augustus of september officieel introduceren. De phablet beschikt waarschijnlijk over een 6,3-inch of 6,4-inch scherm, een dubbele camera aan de achterzijde, een S Pen die kan vibreren en een verbeterde versie van de Snapdragon 835-processor.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.