Afbeelding Toont Google Pixel XL

Google_Pixel_XL_2017 renderDe website Android Police heeft een afbeelding in handen waarop de Google Pixel XL te zien zou zijn. We zien dat de Pixel XL zeer dunne randen heeft rondom het scherm. Ook zien we een speaker aan de bovenkant van het scherm.

Volgens de berichten wordt de Pixel XL gemaakt door de Zuid-Koreaanse fabrikant LG. Het toestel krijgt waarschijnlijk een 6-inch OLED-scherm van LG met een 1440p-resolutie en beschikt intern over een Qualcomm Snapdragon 835-chipset met 4GB werkgeheugen.

Op de gelekte afbeelding zien we aan de linker- en rechterkant van het scherm vrijwel geen randen. Aan de boven- en onderkant zijn de randen ook erg klein. Boven het scherm zien we een speaker. Dit kan betekenen dat de Pixel XL, net als de HTC U11, beschikt over twee speakers voor beter geluid (één aan de bovenkant en één aan de onderkant). Aan de achterkant zien we de positie van de vingerafdrukscanner, de camera en het logo van Google.

Volgens Android Police lijkt het er op dat LG gebruik heeft gemaakt van een knijpbaar frame. Dit zou betekenen dat je de Pixel XL net als de HTC U11 kunt bedienen door in de behuizing te knijpen. De knijpbediening zou onder andere zijn gekoppeld aan de Google Assistant.

Een introductiedatum voor de nieuwe Pixel-toestellen is nog niet bekendgemaakt, maar we verwachten een lancering in de herfst.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.