“Essential Phone Komt Ook Naar Europa”

Essential-PhoneAndroid-oprichter Andy Rubin heeft onlangs de zogeheten Essential Phone geïntroduceerd in Amerika. Volgens de laatste geruchten is het echter ook de bedoeling om de smartphone te introduceren op de Europese markt.

Volgens de bron wordt er gekeken of uitbreiding naar Europa mogelijk is. Mocht het inderdaad mogelijk zijn dan kunnen wij de Essential Phone in de toekomst ook in Europa kopen. De Essential Phone valt vooral op door het randloze design en het scherm met een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Ook is het mogelijk om de smartphone uit te breiden met hardware-modules.

Het is niet bekend wat voor adviesprijs de Essential Phone in Europa zal meekrijgen, maar in Amerika gaat de smartphone over de toonbank voor 699 dollar. De Essential Phone beschikt over high-end specificaties, waaronder een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een USB-C aansluiting.

Essential-Phone

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.