RuneScape Komt Naar De Smartphone

modern runescape mobileRuneScape, het MMORPG spel dat al sinds 2001 te spelen is op de pc, komt naar de smartphone. Dit heeft de ontwikkelaar van RuneScape bekendgemaakt. Spelers op de PC en mobiel kunnen samen de wereld van Gielinor verkennen.

Vlak na de lancering groeide RuneScape uit tot één van de populairste MMORPG spellen die je in de webbrowser kunt spelen. Een 3D-wereld in je browser was in 2001 namelijk een indrukwekkende speelervaring. Sindsdien is RuneScape ver gekomen en in 2016 introduceerde de ontwikkelaar Jagex een losstaande desktop-versie van RuneScape.

Tegenwoordig zijn er echter meer mobiele gamers dan gamers op de pc of game console. Daarom wil Jagex zowel de moderne versie als Old School versie van RuneScape uitbrengen naar Android en iOS. De mobiele games worden cross-platform ontwikkeld, waardoor de vorderingen op de pc gewoon worden meegenomen naar de mobiele versie.

Old School-RuneScape-smartphone

RuneScape-spelers moeten nog even geduld hebben voordat ze het spel op de smartphone kunnen spelen. De Old School-versie komt deze winter naar de Play Store, terwijl de moderne versie pas begin 2018 zal worden uitgebracht.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.