“HMD Global Werkt Aan Nokia 3310 Met 3G-ondersteuning”

Nokia 3310 rangeHMD Global, het bedrijf dat smartphones onder de Nokia-merknaam op de markt brengt, werkt volgens de laatste geruchten aan een Nokia 3310 met 3G-ondersteuning. De huidige Nokia 3310 heeft alleen ondersteuning voor 2G.

De verbeterde uitvoering van de Nokia 3310 is een veelbesproken en populaire mobiele telefoon. Eén van de grote nadelen van dit toestel is dat de Nokia 3310 alleen beschikt over ondersteuning voor GSM (2G) netwerken. Hierdoor is het internet niet alleen erg traag, maar is het ook de vraag hoe lang de Nokia 3310 nog zal werken op de mobiele netwerken. Telecom providers stappen namelijk langzaam af van hun oude GSM netwerk.

Op de website van de Amerikaanse keuringsinstantie FCC is nu echter een Nokia 3310 met 3G-ondersteuning opgedoken. Het lijkt er dus op dat HMD Global binnenkort een verbeterde versie met 3G-onderteuning zal uitbrengen. Vermoedelijk is de 3G-uitvoering in eerste instantie alleen in Amerika verkrijgbaar, aangezien telecomproviders daar al geen 2G meer ondersteunen. Toch kunnen wij de 3G-uitvoering op een later tijdstip ook in Europa verwachten.

Op 16 augustus zal HMD Global waarschijnlijk de Nokia 8 introduceren. Het is goed mogelijk dat op deze dag ook de 3G-variant van de Nokia 3310 zal worden gepresenteerd.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.