“Samsung Werkt Aan Galaxy Note 8 Emperor Edition”

Samsung-Galaxy-Note-8-RenderSamsung heeft de Galaxy Note 8 nog niet eens gepresenteerd, maar de laatste geruchten weten nu al te melden dat de Zuid-Koreaanse fabrikant werkt aan een nog krachtigere versie. De zogeheten Emperor Edition komt waarschijnlijk niet naar Europa.

Volgens de bron beschikt de Emperor Edition over 6GB werkgeheugen en maar liefst 256GB opslagruimte. De reguliere versie beschikt waarschijnlijk over 64GB opslagruimte. De Galaxy Note 8 Emperor Edition komt eerst in China op de markt, waarna de phablet ook in thuisland Zuid-Korea verkrijgbaar zal zijn.

De Emperor Edition komt waarschijnlijk niet naar Europa, maar hier komt volgens de website SamMobile wel een variant met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte op de markt.

Samsung Galaxy Note 8
De Samsung Galaxy Note 8 zal op 23 augustus officieel worden aangekondigd en beschikt volgens de laatste geruchten onder andere over een 6,3-inch OLED-scherm met een beeldverhouding van 18.5:9, een Exynos 8895-chipset, een dual-camera en vingerafdrukscanner aan de achterkant, een 3300mAh accu en draadloze Bixby-oordopjes.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.