Mogelijk Foto’s Van Nokia 8 Opgedoken

Nokia-8-headerHMD Global zal later dit jaar de Nokia 8 uitbrengen. Volgens de geruchten beschikt dit toestel over high-end specificaties en een dual-camera van Carl Zeiss. Deze week zijn foto’s opgedoken waarop een prototype van de Nokia 8 te zien zou zijn.

De foto’s zijn gedeeld door de lekker SlashLeaks en tonen een toestel met vrij grote bezels, een fysieke homeknop en twee capacitieve knoppen. De fysieke homeknop is waarschijnlijk uitgerust met een vingerafdrukscanner.

Aan de achterkant zien we een dual-camera met LED-flitser. Deze camera is waarschijnlijk voorzien van Carl Zeiss-lenzen. In één van de foto’s zien we ook dat er ondersteuning is voor een microSD-kaartt en twee SIM-kaarten.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Nokia 8 een adviesprijs mee van ongeveer 527 euro en beschikt de smartphone over een QHD-scherm, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 13 megapixel dual-camera. HMD zal de smartphone waarschijnlijk op 16 augustus officieel presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.