Grote Update Voor OnePlus 5 Beschikbaar

oneplus5-headerDe Chinese fabrikant OnePlus heeft een update van 310MB uitgebracht voor de OnePlus 5. Deze update brengt een aantal nieuwe functies en bug fixes naar OxygenOS 4.5.7.

Sinds de lancering van de OnePlus 5 klagen gebruikers over verschillende bugs. Een update die OnePlus zojuist heeft uitgerold moet een aantal van deze bugs oplossen. Vooral de problemen met het geluid zijn aangepakt. Zo kwam het voor dat het geluid afspeelde uit de speakers terwijl een headset was aangesloten. Ook zijn ontbrekende geluidskanalen bij video-opnames hersteld en zal het camerageluid niet meer worden afgespeeld in stille modus.

OnePlus heeft ook de lettertype OnePlus Slate en ondersteuning van elektronische beeldstabilisatie voor 4K-video’s toegevoegd. Verder is de wifi-verbinding, de accuduur en de automatische helderheidsaanpassing geoptimaliseerd.

De update zal de komende dagen in fasen worden uitgerold. Het kan dus voorkomen dat de update op dit moment nog niet voor jouw toestel beschikbaar is.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *