“LG V30 Krijgt Camera Met Grootste Diafragma Tot Nu Toe”

LG-V30 vs LG G6 vs Galaxy S8De eerstvolgende high-end vlaggenschip van LG is de LG V30. De smartphone is al meerdere keren opgedoken in het geruchtencircuit, maar nu heeft LG zelf enkele details van de camera aangekondigd. Zo beschikt de LG V30 volgens LG over de grootste diafragma tot nu toe in een smartphone.

“De LG V30 krijgt de grootste diafragma en de meest heldere lens die nu toe in een smartphone zijn toegepast”, aldus LG. De camera aan de achterkant zou een f/1.6-diafragma krijgen. Hiermee kan de camera 25% meer licht opvangen dan een camera met een f/1.8-diafragma, zoals in de LG G6. Samsung maakt in zijn vlaggenschip-toestellen momenteel gebruik van een f/1.7-diafragma. Details over de “uitzonderlijk heldere lens” heeft LG niet aangekondigd.

De LG V30 beschikt volgens eerdere geruchten verder over een 6-inch OLED-scherm, een Snapdragon 835-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, een dual-camera, een vingerafdrukscanner, een 3200mAh accu, Quad-DAC-ondersteuning en een waterdichte behuizing. Ook zijn er al zeer duidelijke renders van de smartphone uitgelekt, waarop we kunnen zien dat het scherm vrijwel de gehelde voorkant in beslag neemt.

via [hardware.info]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.