Werkende Galaxy S8 Te Zien In Video

Samsung-Galaxy-S8-teaserOver slechts drie dagen zal Samsung de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ officieel onthullen. Voor veel verrassingen komen we echter niet te staan, omdat er al verschillende keren foto’s en renders zijn uitgelekt. Vandaag is de Galaxy S8 te zien in een video, die lijkt te zijn gelekt door een fabrikant van screenprotector.

Op de onderstaande video zien we hoogstwaarschijnlijk de Galaxy S8. De uitvoering in de video heeft een witte voorkant en lijkt te worden getest door een fabrikant van screenprotector. Op de achtergrond zien we namelijk verschillende screenprotector liggen.

In de video zien we heel duidelijk het lange scherm van de Galaxy S8 en een groot aantal sensors aan de bovenkant van het toestel.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S8 over een 5,8-inch WQHD+ scherm, een Samsung Exynos 8895-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 12-megapixel Dual Pixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een waterdichte behuizing (IP86) en een NFC-chip. De Galaxy S8+ is intern het zelfde, maar beschikt over een 6,2-inch scherm. Op 29 maart zal Samsung de smartphone officieel onthullen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.