Afbeeldingen Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact Uitgelekt

Sony Xperia XZ1Op het internet zijn deze week afbeeldingen van de Sony Xperia XZ1 en de Xperia XZ1 Compact opgedoken. De Xperia XZ1 verscheen vroegtijdig op Amazon. De afbeeldingen van de XZ1 Compact zijn gedeeld via de tech-lekker Roland Quandt.

Sony zal de XZ1-toestellen waarschijnlijk volgende week tijdens de IFA-beurs in Berlijn presenteren. Veel nieuwe details over het uiterlijk van de smartphones hoeven we echter niet te verwachten, want beide toestellen zijn al te zien op gelekte afbeeldingen. Zo zien we op de bovenstaande afbeelding de Xperia XZ1 die naar verwachting voor ongeveer 650 euro over de toonbank zal gaan.

Er zijn ook afbeeldingen gelekt van de kleinere Compact-uitvoering. Volgens de geruchten zal de XZ1 Compact op de markt verschijnen in de kleuren zwart, zilver, blauw en roze voor een adviesprijs van ongeveer 540 euro.

We moeten nog even wachten voordat de IFA-beurs van start gaat. Hier krijgen we de toestellen waarschijnlijk officieel te zien en kunnen we controleren welke geruchten kloppen.

via [nieuwemobiel & tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.