IFA 2017: Deze Smartphones Worden Onthuld

IFA BerlijnDe grootste techbeurs van Europa staat op het punt om te beginnen. IFA 2017 is het event waar smartphonefabrikanten de nieuwste modellen uit de doeken doen. Merken zoals Samsung, LG, Sony, Lenovo, Asus en meer gebruiken het event om alle nieuwe producten tevoorschijn te halen. Dit zijn de smartphones die waarschijnlijk onthuld worden.

Lenovo
Onder merknaam Motorola presenteert Lenovo een nieuwe model in de Moto X serie, waarschijnlijk heet het model Moto X4. De smartphone is onlangs al gespot in een Braziliaanse database waarbij diverse foto’s gelekt zijn.

LG
Het is geen geheim dat LG het event gebruikt om de nieuwe V30 te presenteren. Dit is opvolger van de V20 die niet in Nederland uitgebracht is. Het is de eerste keer dat LG een smartphone op het evenement aankondigt.

Asus
Vandaag houdt Asus een presentatie waar de ZenFone 4 getoond gaat worden. Deze smartphone is onlangs aangekondigd. De ZenFone 4 wordt uitgebracht is maar liefst zes verschillende versies.

Sony
De laatste weken wordt er veel gesproken over nieuwe Xperia smartphone. De smartphones die we verwachten zijn de Xperia XZ1 en de XZ1 Compact.

Samsung
De Galaxy Note 8 is nog maar net gepresenteerd en daar blijft het voorlopig bij als het op Samsung smartphones aankomt. De Zuid-Koreaanse fabrikant gebruikt het evenement om een aantal nieuwe wearables te presenteren, waaronder mogelijk de Samsung 360 Round en Gear Fit 2 Pro.

Voor later
Iedereen die zit te wachten op de nieuwe iPhone of Huawei Mate moet nog even geduld hebben. De nieuwste iPhone wordt volgens de laatste geruchten op 12 september gepresenteerd. Huawei presenteert de Mate 10 een maand later op 16 oktober.

IFA 2017 wordt gehouden van 1 tot 6 september in Berlijn. De persevenementen beginnen echter eerder. Vanaf vandaag worden een groot aantal nieuw producten onthuld. Welke dat zijn lees je deze dagen zodra de officiële presentaties achter de rug zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.