Xiaomi Zal Mi Mix 2 Op 11 September Aankondigen

xiaomi-mi-mixXiaomi heeft de introductiedatum van de Xiaomi Mi Mix 2 via een teaser officieel bekendgemaakt. De Chinese fabrikant zal de randloze smartphone op 11 september presenteren.

Xiaomi heeft zojuist de onderstaande teaser gedeeld, waaruit we kunnen opmaken dat de fabrikant op 11 september de opvolger van de Mi Mix zal presenteren. De smartphone kreeg vorig jaar veel aandacht, omdat de Mi Mix de eerste vrijwel randloze smartphone was die op de markt verscheen. Sindsdien doen steeds meer fabrikanten hun best om toestellen met dunne schermranden op de markt te brengen.

xiaomi-mi-mix-2-uitnodiging

Xiaomi zal de Mi Mix 2 een dag voor de introductie van de iPhone 8 presenteren in Beijing. Volgens de geruchten krijgt de smartphone een 6.4-inch QHD AMOLED scherm met een screen-to-body ratio van 93%, een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 19 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera aan de voorkant en een 4500mAh accu. Vorige maand lekte een ontwerp video van de Mi Mix 2 uit.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.