Nu Ook Render Paarse Samsung Galaxy S9+ Gelekt

render-Galaxy-S9-paarsEr zijn al verschillende keren renders en foto’s uitgelekt van Samsung’s aankomende vlaggenschip-toestellen, die de Zuid-Koreaanse fabrikant op 25 februari officieel zal introduceren. Een nieuwe render toont de Galaxy S9+ nu ook in de kleur paars.

Het is geen verrassing dat Samsung de Galaxy S9 en Galaxy S9+ in verschillende kleuren op de markt zal brengen. Via de Duitse website WinFuture is nu een afbeelding van de paarse variant gelekt. Samsung zal naast de “Lilac Purple” Galaxy S9+ ook een versie introduceren met de kleuren Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray en Coral Blue.

Net als op de vorige gelekte afbeeldingen zien we dat de vingerafdrukscanner is verplaatst naar de onderkant van de camera, terwijl de rest van het uiterlijk grotendeels gelijk is gebleven aan die van de Galaxy S8.

Aan de achterkant van de Galaxy S9+ zien we een dual-camera, die een diafragma’s van f/1.5 en f/2.4 zou hebben. De kleinere Galaxy S9 krijgt een enkele camera aan de achterkant, maar wel met een variabele diafragma. De smartphone kan volgens de geruchten video’s met 960 frames per seconde opnemen.

De Galaxy S9 heeft een 5,8-inch scherm en de Galaxy S9+ een 6,2-inch scherm. Beide schermen hebben een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. Intern vinden we een Snapdragon 845-processor en tot 6GB werkgeheugen. Samsung zal de volledige specificaties op 25 februari officieel aankondigen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.