Xiaomi Mi Mix 2 Officieel Geïntroduceerd

Xiaomi Mi Mix 2 Special EditionDe veelbesproken Xiaomi Mi Mix 2 is zojuist officieel geïntroduceerd. De opvolger van de Mi Mix heeft een iets kleiner scherm met nog dunnere schermranden en zeer krachtige specificaties.

De Xiaomi Mi Mix 2 beschikt over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 12 megapixel camera met Sony IMX386-sensor aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3400 mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning, een USB C-poort en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth 5.0, NFC en 4G LTE aanwezig.

De behuizing van de Mi Mix 2 is slechts 7,7mm dik en de smartphone draait op Android 7.1 (Nougat) met de MIUI 9-schil. Wat de smartphone zo aantrekkelijk maakt zijn de dunne randen rondom het scherm. De randen aan de zijkanten zijn vrijwel volledig weg, en de kin aan de onderkant is minimaal.

Xiaomi Mi Mix 2

Zelfs met dit opmerkelijke design en de krachtige specificaties gaat de Xiaomi Mi Mix 2 voor een aantrekkelijke prijs over de toonbank. Zo kost de goedkoopste uitvoering omgerekend ongeveer 420 euro en de duurste uitvoering ongeveer 510 euro. Er is ook een Special Edition met keramische behuizing beschikbaar voor 600 euro. Deze Special Edition beschikt over 8GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.