“Volledige Samsung Galaxy A-serie Krijgt Bixby-knop”

samsung galaxy S8 BixbyEr zijn details opgedoken over de nieuwste toestellen voor in de Samsung Galaxy A-serie. Volgens deze details krijgen de Galaxy A-smartphones in 2018 allemaal een knop om Samsung’s slimme assistent Bixby mee op te roepen.

Samsung heeft het druk met het ontwikkelen en uitrollen van de eigen slimme assistent, genaamd Bixby. Bixby is onder andere al aanwezig op de Galaxy S8 en Galaxy Note 8-toestellen en zal in de toekomst ook worden uitgerold naar huishoudproducten van de Zuid-Koreaanse fabrikant, zoals bijvoorbeeld wasmachines en speakers.

Het lijkt er op dat Samsung ook van plan is om Bixby naar zoveel mogelijk smartphones uit te rollen. Volgens de laatste geruchten heeft Samsung namelijk een Bixby-knop in elk Galaxy A-toestel van 2018 verwerkt. Volgens de geruchten krijgen verschillende Galaxy A-toestellen ook een Infinity Display.

Samsung zou de nieuwe Galaxy A-serie ergens begin 2018 willen introduceren. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou vergelijkbare plannen hebben voor de Galaxy C-serie, een serie die net onder de Galaxy S-serie valt.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.