“OnePlus 5T Te Zien Op Afbeelding”

OnePlus-LogoEerder schreven we dat OnePlus waarschijnlijk geen OnePlus 5T op de markt zal brengen. Inplaats daarvan krijgen we de OnePlus 6 begin 2018 al te zien. Via een andere bron is nu echter een afbeelding gelekt, waarop de OnePlus 5T te zien zou zijn. Komt de Chinese fabrikant dan toch met de OnePlus 5T?

De onderstaande afbeelding is afkomstig van GizmoChina, niet de meest betrouwbare bron. Neem dit bericht dan ook met een flinke korrel zout totdat meer betrouwbare bronnen met vergelijkbare informatie komen.

OnePlus-5T-Render-GizmoChina

Mocht de afbeelding toch echt zijn, dan krijgt de OnePlus 5T een totaal nieuw design. Zo zien we een scherm dat een zeer groot deel van de voorkant in beslag neemt, iets dat we steeds vaker tegenkomen op vlaggenschip toestellen. Smartphones met dergelijke schermen zijn erg populair, dus het is aannemelijk dat OnePlus ook de overstap zal maken naar een design met een grotere screen-to-body ratio.

Het is echter ook mogelijk dat we op de bovenstaande afbeelding de Oppo F5 zien. Van dit toestel is onlangs namelijk ook een render uitgelekt, en op die render ziet de Oppo F5 er precies hetzelfde uit. Een andere mogelijkheid is dat beide toestellen vrijwel hetzelfde design krijgen, aangezien Oppo het moederbedrijf van OnePlus is en het design van de OnePlus 5 ook is gerecycled.

Volgens de bron beschikt de OnePlus 5T, die qua design ook veel wegheeft van de Galaxy S8, over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9. De smartphone zou in november worden aangekondigd.

Nogmaals, neem dit gerucht met een flinke korrel zout. Het is namelijk veel logischer als OnePlus pas bij de OnePlus 6 een volledig nieuw design gebruikt. Ook zou OnePlus volgens eerdere geruchten de OnePlus 5T juist overslaan.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.