“Geen OnePlus 5T Op De Planning, OnePlus 6 Komt Begin 2018”

OnePlus-5-JCC+-smartphoneEr zijn nieuwe geruchten opgedoken over de volgende smartphone van de Chinese fabrikant OnePlus. OnePlus zou van plan zijn om geen OnePlus 5T uit te brengen. Inplaats daarvan zal de OnePlus 6 eerder worden aangekondigd.

OnePlus bracht kort na de lancering van de OnePlus 3 een verbeterde versie van de smartphone op de markt, onder de naam OnePlus 3T. De OnePlus 3T is uitgerust met een Snapdragon 821-processor, terwijl de normale OnePlus 3 beschikt over de iets oudere Snapdragon 820. Dit jaar heeft de fabrikant de OnePlus 5 uitgebracht, maar volgens de laatste geruchten komt er geen OnePlus 5T.

De OnePlus 5 beschikt over een Snapdragon 835-processor, maar de Snapdragon 836-processor heeft vertraging opgelopen. Hierdoor is er nog geen snellere processor beschikbaar die eventueel in de OnePlus 5T zou kunnen worden gebruikt. Ook kreeg OnePlus tijdens de lancering van de OnePlus 3T de nodige kritiek te verduren, omdat consumenten het niet konden waarderen dat er vlak na hun aanschaf van de OnePlus 3 meteen een beter toestel uitkwam. Daarom zou OnePlus nu hebben besloten om ditmaal geen OnePlus 5T uit te brengen.

Nu er geen OnePlus 5T op de planning staat wil de fabrikant de OnePlus 6 eerder op de markt brengen. OnePlus zou de nieuwe vlaggenschip al begin 2018 willen introduceren. Details over de OnePlus 6 zijn nog niet uitgelekt, maar als OnePlus de smartphone inderdaad al begin volgend jaar wil uitbrengen dan zullen specificaties en teasers snel opduiken.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.