Nokia 6 Ontvangt Android 7.1.2 Met Beveiligingsupdate Van Oktober

nokia-6HMD Global is gestart met de uitrol van een nieuwe update voor de Nokia 6. De update brengt Android 7.1.2 (Nougat) met zich mee, maar ook de beveiligingsupdate van oktober.

HMD Global, de fabrikant verantwoordelijk voor de productie van Nokia-smartphones, heeft het afgelopen jaar verschillende smartphones op de markt gebracht. Het bedrijf beloofde maandelijks beveiligingsupdates uit te brengen en lijkt zich daar ook aan te houden. De Nokia 6 ontvangt nu namelijk de beveiligingsupdate van oktober.

Op 2 oktober bracht Google de nieuwste beveiligingsupdate uit voor de Pixel- en Nexus-toestellen, waarna de update al snel werd uitgerold door Sony. Nu is Nokia gestart met de uitrol van de beveiligingsupdate die de laatste lekken in het Android-besturingssysteem moet dichten.

De beveiligingsupdate samen met de update naar Android 7.1.2, die een aantal kleine verbeteringen met zich meebrengt, is in totaal 665MB groot en kan via WiFi worden gedownload. De update zal in fasen worden uitgerold, waardoor het even kan duren voordat je de update binnenkrijgt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.