Huawei Honor 9 Met Dual-camera Tijdelijk Verkrijgbaar Voor Slechts €277

Huawei-Honor-9In juni dit jaar introduceerde Huawei de Honor 9, een smartphone die in Nederlandse webwinkels verkrijgbaar is voor ongeveer €425. Voor een tijdelijke periode is de smartphone met dual-camera dankzij de onderstaande couponcode op deze website echter verkrijgbaar voor slechts €277.

De Huawei Honor 9 beschikt over een 5,15-inch 2.5D-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Kirin 960 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 8 megapixel selfie-camera, een 3200 mAh accu, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een USB C-aansluiting. Aan de achterkant zit een dual-camera met een 20 megapixel monochrome sensor en een 12 megapixel sensor met een diafragma van f/2.2.

De Honor 9 draait op Android Nougat met de EMUI-schil en kost op deze website tijdelijk €277. Om van deze korting gebruik te kunnen maken vul je in je winkelwagen de couponcode “GBNLSI03” in.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ron schreef:

    Beetje jammer dat jullie niet vermelden dat er bij invoering in Nederland 21% btw én inklaringskosten moete worden betaald. Weg koopje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.