Android 8.0 In Open Bèta Nu Beschikbaar Voor OnePlus 3 en 3T

OnePlus 3T Midnight Black-editieNog geen twee maanden na de officieel introductie van Android 8.0 (Oreo), is de nieuwste versie van het besturingssysteem beschikbaar voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T in de open bèta. OnePlus laat weten dat de update nog niet helemaal stabiel is, maar bètatesters kunnen er alvast mee aan de slag.

OnePlus heeft in een blogpost aangegeven dat de eerste versie van Android 8.0 (Oreo) beschikbaar is voor de OnePlus 3 en de OnePlus 3T. Het gaat om een open bèta, waarvoor gebruikers zich simpel kunnen inschrijven. Via deze weg krijgen gebruikers updates sneller binnen dan via het stabiele kanaal.

De Android 8.0-update die nu via de open bèta te downloaden is, heeft nog wel een aantal problemen. Zo werkt de vingerafdrukscanner wat minder snel en werkt Bluetooth en NFC nog niet optimaal. Een aantal nieuwe opties in Oreo ten opzichte van Nougat zijn de picture-in-picture modus, auto-fill voor wachtwoordmanagers en de nieuwe instellingen.

Het is nog onduidelijk wanneer de stabiele versie van Android 8.0 (Oreo) zal worden uitgerold naar de OnePlus 3 en OnePlus 3T.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.