Deze Zes Smartphones Zal Alcatel In 2018 Introduceren

Alcatel-smartphones-2018De bekende tech-lekker Evan Blass heeft op zijn Twitter-kanaal een overzicht geplaatst waarop te zien is welke toestellen Alcatel op korte termijn zal introduceren. In totaal gaat het om 6 verschillende smartphones.

Op de onderstaande roadmap zien we 6 toestellen die Alcatel vermoedelijk in het eerste half jaar van 2018 zal introduceren. Technische details ontbreken, maar we weten wel dat de Alcatel 5 het top-toestel is, gevolgd door de Alcatel 3v en Alcatel 3x. De Alcatel 3, 3c en 1x zijn budget-smartphones.

alcatel-roadmap-2018

De goedkoopste drie toestellen (Alcatel 3, 3c en 1x) krijgen waarschijnlijk adviesprijzen mee van tussen de 80 en 150 euro. De mid-range toestellen (Alcatel 3v en 3x) krijgen een adviesprijs mee van tussen de 150 en 200 euro en beschikken onder andere over een vingerafdrukscanner en een dual-camera. Hoeveel de Alcatel 5 moet gaan kosten is onduidelijk, maar we zien wel dat de smartphone een scherm krijgt met zeer dunne schermranden.

Verdere details ontbreken nog. Waarschijnlijk krijgen we de eerste toestellen begin 2018 tijdens de Consumer Electronics Show (CES) officieel te zien.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.