Details HTC U11 Plus Gelekt

HTC U11 PlusEr is informative opgedoken over een nieuwe smartphone van HTC, die onder de naam HTC U11 Plus op de markt zal worden gebracht. De smartphone krijgt een scherm met een beeldverhouding van 18:9 en dunne schermranden. Dit geeft de HTC U11 Plus een moderne uitstraling.

In het begin van dit jaar introduceerde HTC de HTC U11, een toestel met een opmerkelijke functie. Het is dankzij Edge Sense namelijk mogelijk om handelingen uit te voeren door in de behuizing van de smartphone te knijpen. Ondanks de innovatie van HTC sloeg de HTC U11 niet aan. Misschien kan de HTC U11 Plus daar verandering in brengen.

Volgens de goedgeïnformeerde tech-lekker Evan Blass beschikt de HTC U11 Plus over een 6-inch scherm met een WQHD-resolutie, een beeldverhouding van 18:9 en dunne schermranden. Intern vinden we een Snapdragon 835-chipset, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12 megapixel camera en een vingerafdrukscanner aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een waterdichte behuizing (IP68) en een grote 3930mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning. HTC zal de smartphone hoogstwaarschijnlijk op 2 november officieel presenteren.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.