HOMTOM S9 Plus: 6-inch Phablet Met Randloos Design En Grote Accu Voor €135

HOMTOM-S9-Plus-smartphoneVandaag kijken we weer naar een smartphone die op de Aziatische markt voor een zeer aantrekkelijk prijs over de toonbank gaat. We hebben het ditmaal over de HOMTOM S9 Plus, een toestel met krachtige specificaties, een hoge screen-to-body ratio en een tijdelijke verkoopprijs van slechts €135.

De HOMTOM S9 Plus beschikt over een 5,99-inch scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels, een beeldverhouding van 19:8 en zeer dunne schermranden. Intern vinden we een 1.5GHz MTK6750T Octa Core-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterkant (16MP + 5 MP), een 13 megapixel selfie-camera, een 4050mAh accu, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

De HOMTOM S9 Plus is tot 30 oktober HIER verkrijgbaar voor €135, in de kleuren zwart, blauw en zilver. Voor deze prijs krijg je een toestel met een mooie uitstraling, een hoge screen-to-body ratio en een lange accuduur. Je moet wel rekening houden met eventuele importkosten.

HOMTOM S9 Plus

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.