MAZE Comet: Stevige Smartphone Met Grote Accu Voor €143

MAZE-Comet-smartphoneWe hebben dit jaar al eerder geschreven over een smartphone van de fabrikant MAZE. Zo lanceerde MAZE eerder dit jaar de 6-inch Maze Alpha, die opvalt vanwege de moderne uitstraling met zeer dunne schermranden. Ditmaal heeft de fabrikant de MAZE Comet geïntroduceerd, een toestel met een stevige behuizing en een 4000mAh accu.

De MAZE Comet beschikt over een 5,7-inch 2.5D-scherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels en een 18:9-beeldverhouding, een 1,5GHz MTK6750T octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 4000mAh accu, dualSIM-ondersteuning en een USB C-poort. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

Maze-Comet

Vanwege de extra stevige metalen frame, de grote 4000mAh accu en de vingerafdrukscanner aan de voorkant heeft de MAZE Comet wel een redelijke kin onder het scherm. Het toestel kost HIER tijdelijk slechts €143, een nette prijs voor een toestel met dergelijke specificaties.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.