Samsung Gear Sport En IconX Vanaf Volgende Week Te Koop

Samsung Gear Sport en Fit2 ProEerder dit jaar, tijdens de IFA-beurs in Berlijn, introduceerde Samsung drie nieuwe wearables. De Gear Fit2 Pro ligt nu al in de winkels, maar vanaf volgende week zijn de Gear Sport en Gear IconX ook verkrijgbaar.

Gear Fit2 Pro
De Gear Fit2 Pro is een verbeterde versie van de Gear Fit2 en beschikt onder andere over een langwerpig curved Super AMOLED-scherm, een GPS-chip en opslagruimte waarop je tot 500 nummers offline kunt opslaan. Ook is de opvolger van de Gear Fit2 geschikt gemaakt voor zwemmers. De Gear Fit2 Pro ligt al een tijdje in de winkel.

Samsung Gear Fit2 Pro

Gear Sport
De Samsung Gear Sport ligt vanaf 27 oktober in de winkel voor een adviesprijs van 349,99 euro. Voor deze prijs krijg je een smartwatch met een rond 1,2-inch scherm, een ingebouwde GPS-chip, een waterdichte behuizing (5 ATM), een hartslagsensor en de mogelijkheid om offline naar muziek te luisteren. Ook kun je verschillende apps en watchfaces installeren. Je kunt de polsband vervangen met één van de 10 straps die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en materialen.

Samsung Gear Sport

Gear IconX
Samsung heeft ook een nieuwe versie van de volledig draadloze headset Gear IconX geïntroduceerd. Deze Bluetooth oordopjes zijn ook te gebruiken zonder smartphone, omdat het mogelijk is om nummer op de Gear IconX op te slaan. Ook zullen ingebouwde fitnesssensoren de gelegde afstand, snelheid en verbrande calorieën bijhouden. De headset heeft een accuduur van vijf (streamen) of zeven uur (standalone muziek) en is vanaf 27 oktober verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en roze voor een adviesprijs van 229,99 euro.

Samsung Gear IconX

via [portablegear]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.